Posted by thr33 in SWF Studio V3 on Feb 06 2008, 05:53 am

Hi

I tried my app on Vista but it doesn't run..
the splash screen just sit there and nothing start
I tried searching the forums and what I understand this far is that
SS3 bulid 120 doesn't work with VISTA correctly

is that correct?

And if so, if I purchased the latest release -3.4- will I get the problem solved??

thnx in advance


Posted by mmx4 in SWF Studio V3 on Feb 06 2008, 09:20 am


QUOTE: from thr33;42994
Hi

I tried my app on Vista but it doesn't run..
the splash screen just sit there and nothing start
I tried searching the forums and what I understand this far is that
SS3 bulid 120 doesn't work with VISTA correctly

is that correct?

And if so, if I purchased the latest release -3.4- will I get the problem solved??

thnx in advance


i'm using 3.4 and have no problems with splash screen under vista reported.


Posted by AGo in SWF Studio V3 on Feb 06 2008, 09:35 am

Vista support was introduced in V3.4

If you have a license for any V3 version (e.g. V3.1) all other "minor" updates such as V3.4 or the upcoming V3.5 are free of charge, your serial should just work.


Posted by northcode in SWF Studio V3 on Feb 06 2008, 10:02 am


QUOTE:
...if I purchased the latest release...

As AGo pointed out, you don't need to buy 3.4 if you already own any 3.x release. Just go to the Registration Lookup page to retrieve your registration details. The email you get will include download links for the latest release of SWF Studio (V3.4 build 222) as well as the current beta (V3.5).